Menu
Your Cart

Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

Στόχος του m4u.gr είναι να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την εταιρία μας. Γι'αυτό σας προσφέρουμε τους πιο ευνοϊκούς όρους για τις αλλαγές / επιστροφές σας. Μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο: 210 9766499 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά (μέσω email) στο: info@m4u.gr

Αλλαγές  θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση μαζί μας τηλεφωνικά στο 2109766499 ή με email στο info@m4u.gr

Η αποστολή θα γίνεται μετά από την συνεννόηση ΜΟΝΟ με Γενική Ταχυδρομική.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 (ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε. Στη περίπτωση αυτή μας αποστέλλετε το πακέτο με δική σας χρέωση στον εκάστοτε κωδικό των συνεργαζόμενων courier. Μόλις παραλάβουμε και ελέγξουμε ότι το προϊόν βρίσκεται  στην ίδια κατάσταση με εκείνη όταν το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχετε αποσφραγίσει ή παραβιάσει τη συσκευασία του. Κατόπιν από την εταιρία μας θα αποστέλλετε το συμφωνηθέν ΝΕΟ προιόν και θα επιβαρύνεστε τα έξοδα της αλλαγής πληρώνοντάς τα με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του σωστού προϊόντος. Τα έξοδα για την αλλαγή ανέρχονται στα 5€.

Επιστροφές γίνονται δεκτές MONO εφόσον τα προιόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη όταν τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχετε αποσφραγίσει / παραβιάσει τη συσκευασία τους ή το προϊόν να μην φέρει χτυπήματα/γρατσουνιές κτλ. Σε αντίθετη τη περίπτωση δεν θα δικαιούστε αλλαγή προϊόντος. Εάν επιθυμεί ο πελάτης την επιστροφή του αποσφραγισμένου ή ταλαιπωρημένου προϊόντος πίσω σε αυτόν τα έξοδο ανέρχονται στα 5€.

Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος, μπορείτε να το επιστρέψετε για επισκευή ή αντικατάσταση, αφού πρώτα συνεννοηθείτε με εμάς. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος επιστροφής δεν επιβαρύνει τον πελάτη.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη όταν τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχετε αποσφραγίσει ή παραβιάσει τη συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη της λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος, μπορείτε να το επιστρέψετε για επισκευή ή αντικατάσταση, αφού πρώτα συνεννοηθείτε με εμάς. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος επιστροφής δεν επιβαρύνει τον πελάτη.


ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Δεχόμαστε αλλαγή προιόντος σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη εντός 14 (ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ) ημερών από την ημέρα της παραλαβής για προϊόν που σας έχει ήδη παραδοθεί και ΜΟΝΟ αν βρίσκετε στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει αποσφραγιστεί ή χρησιμοποιηθεί καθώς και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί συνεννόηση για τον τρόπο της επιστροφής του προϊόντος σε εμάς.

Το κόστος για την επιστροφή των προϊόντων σε εμάς είναι 5€ και επιβαρύνει τον πελάτη και μόνο εκείνον. Αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της παραγγελίας μετά από συμψηφισμό.

Μόλις παραλάβουμε το πακέτο και εντός 14 (ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ) ημερών από την ημέρα αποστολής σε εμάς, θα σας επιστραφεί το νέο προιόν από την εταιρία μας αφού αφαιρεθούν τα 5€ για την επιστροφή του (σε περίπτωση που αποστείλατε το πακέτο χωρίς να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής).

Κατά παρέκκλιση από τα ανωτέρω, το m4u.gr δεν απαιτείται να επιστρέψει πρόσθετες δαπάνες παράδοσης, εάν ο καταναλωτής ρητώς είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τρόπο παράδοσης που προσφέρει το m4u.gr

ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε (χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας μας), επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα αποστολής & επιστροφής τα οποία είναι 8 ευρώ καθώς και με το ΦΠΑ της παραγγελίας σας.


ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για επιστροφή προς εμάς, προϊόντων που παρουσιάζουν πρόβλημα και είναι εντός εγγύησης θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο κατά περίπτωση. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ θα ισχύει η εγγύηση!


Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας τη κατάσταση των προιόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κ.ά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε, ενημερώστε μας μέσω e-mail στο info@m4u.gr ή καλέστε μας στο 210 9766499 και μιλήστε με κάποιον εκπρόσωπο του m4u.gr. H επιστροφή γίνεται σε εμάς σε προιόντα που δεν έχουν αποσφραγιστεί. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προιόντα για επιστροφή είναι: 


M4U mobile accessories

Αργυροκάστρου 1, Ηλιούπολη, 163 46

+30 210 9766499

 

Το m4u.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών.

Με εκτίμηση, m4u.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.